Konfigurátor špeciálneho digitálneho refraktometra MISCO
Váš digitálny refraktometer MISCO
Nápoveda ku konfigurátoru, ceny, doprava
Ak ste v našej ponuke nenašli vhodný refraktometer, ponúkame vám unikátnu možnosť zostavenia špeciálneho digitálneho refraktometra miske s 1 až 5 stupnicami podľa vášho výberu.
Cena refraktometra odstupňovaná podľa počtu stupníc (1 alebo 2 stupnice, 3 až 5 stupníc).
Platba za refraktometer – po realizácii objednávky vám zašleme zálohovú faktúru. Výroba prístroja bude zahájená po pripísaní fakturovanej čiastky na náš účet.
Doprava refraktometra je zadarmo a bude vykonaná prostredníctvom nášho zmluvného partnera DPD. Termín dodania je cca 2 týždne od zaplatenia.
Ak budete mať ku konfigurátoru či výslednému prístroju nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať.
Obory činnosti
Databáza stupníc pre digitálny refraktometer MISCO (344)
| ID | Názov stupnice | Rozsah stupnice | Rozlíšenie Presnosť | |
|---|---|---|---|---|
| 312 | Amoniak (NH3) hustota | 0.998 až 0.892 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 313 | Amoniak (NH3) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 0.894  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 310 | Amoniak (NH3) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 30 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 315 | Amoniak (NH3) bod tuhnutia | 0 až -84 °C | 1 2 | ✚ | 
| 311 | Amoniak (NH3) % objem/objem | 0 až 38 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 389 | Aqua Quench 260 - Houghton | 0 až 50 % | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 3 | Brix | 0 až 85 °Bx | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 4 | Brix | 0 až 56 °Bx | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 362.1 | Bromid draselný (KBr) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 40 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 365 | Bromid draselný (KBr) hustota | 0.998 až 1.3788 g/ml | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 368 | Bromid draselný (KBr) bod tuhnutia | 0 až -17 °C | 1 1 | ✚ | 
| 366 | Bromid draselný (KBr) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.3813  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 61 | Brzdová kvapalina - DOT3 % vody | 0 až 6 % | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 166 | Brzdová kvapalina - DOT3 teplota varu | 118 až 252 °C | 1 5 | ✚ | 
| 167 | Brzdová kvapalina - DOT3 - HT teplota varu | 107 až 292 °C | 1 5 | ✚ | 
| 63 | Brzdová kvapalina - DOT3 - HT % vody | 0 až 6 % | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 66 | Brzdová kvapalina - DOT4 teplota varu | 143 až 278 °C | 1 5 | ✚ | 
| 65 | Brzdová kvapalina - DOT4 % vody | 0 až 6 % | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 68 | Brzdová kvapalina - DOT4+ teplota varu | 158 až 293 °C | 1 6 | ✚ | 
| 67 | Brzdová kvapalina - DOT4+ % vody | 0 až 6 % | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 442 | CPTherm % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 444 | CPTherm bod kryštalizácie | -64 až 0 °C | 1 1 | ✚ | 
| 318 | Chlorid amónny, salmiak (NH4Cl) hustota | 0.9982 až 1.0674 g/cm3 | 0.0001 0.0002 | ✚ | 
| 316 | Chlorid amónny, salmiak (NH4Cl) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 24 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 319 | Chlorid amónny, salmiak (NH4Cl) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.0693  | 0.0001 0.0002 | ✚ | 
| 183 | Chlorid draselný, drasloš, sylvín (KCl) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.1643  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 182 | Chlorid draselný, drasloš, sylvín (KCl) hustota | 1.000 až 1.162 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 181 | Chlorid draselný, drasloš, sylvín (KCl) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 24 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 90 | Chlorid horečnatý (MgCl2) Parts Per Thousands | 0 až 300 ppt | 0.1 1 | ✚ | 
| 86 | Chlorid horečnatý (MgCl2) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 30 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 91 | Chlorid horečnatý (MgCl2) | 0 až 30 g /100 g | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 87 | Chlorid horečnatý (MgCl2) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.276  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 89 | Chlorid horečnatý (MgCl2) bod tuhnutia | 0 až -33 °C | 1 1 | ✚ | 
| 447 | Chlorid lítny (LiCl) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.181  | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 446 | Chlorid lítny (LiCl) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 30 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 448 | Chlorid lítny (LiCl) hustota | 0.998 až 1.179 g/cm3 | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 168 | Chlorid sodný (NaCl) nasýtenie | 0 až 100 % | 1 0.5 | ✚ | 
| 79 | Chlorid sodný (NaCl) | 0 až 26.4 g /100 g | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 78 | Chlorid sodný (NaCl) Parts Per Thousands | 0 až 264 ppt | 0.1 1 | ✚ | 
| 163 | Chlorid sodný (NaCl) hustota | 0.998 až 1.202 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 702 | Chlorid sodný (NaCl) stupnica Baumé | 0 až 25 °Bé | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 75 | Chlorid sodný (NaCl) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.208  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 74 | Chlorid sodný (NaCl) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 26 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 77 | Chlorid sodný (NaCl) bod tuhnutia | 0 až -21 °C | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 80 | Chlorid vápenatý (CaCl2) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 40 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 84 | Chlorid vápenatý (CaCl2) Parts Per Thousands | 0 až 400 ppt | 0.1 1 | ✚ | 
| 85 | Chlorid vápenatý (CaCl2) | 0 až 40 g /100 g | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 81 | Chlorid vápenatý (CaCl2) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.3957  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 83 | Chlorid vápenatý (CaCl2) bod tuhnutia | 0 až -54 °C | 1 1 | ✚ | 
| 836 | Chlorid zinočnatý (ZnCl2) % hmotnosť/objem (hmotnostná koncentrácia) | 0 až 40 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 660 | Cimcool - Cimtech 310 % objem/objem | 0 až 16 % | 0.1 0.25 | ✚ | 
| 639 | Diethylenglykol (DEG) objemové percento vody | 100 až 0 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 591 | Diethylenglykol (DEG) hmotnostní obsah vody | 100 až 0 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 49 | Diethylenglykol (DEG) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.1184  | 0.0001 0.0001 | ✚ | 
| 588 | Diethylenglykol (DEG) teplota varu | 100 až 180 °C @ 760 mmHg | 1 2 | ✚ | 
| 45 | Diethylenglykol (DEG) % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 46 | Diethylenglykol (DEG) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 48 | Diethylenglykol (DEG) bod tuhnutia | 0 až -45 °C | 1 1 | ✚ | 
| 340 | Diglycolamine (Huntsman DGA®) % hmotnosť/objem (hmotnostná koncentrácia) | 0 až 100 % | 0.1 0.25 | ✚ | 
| 409 | DowFrost (PG) špecifická hmotnosť (D25/25) | 1.000 až 1.054  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 239 | DowFrost (PG) % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 240 | DowFrost (PG) bod tuhnutia | 0 až -67 °C | 1 1 | ✚ | 
| 238 | DowFrost (PG) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 248 | DowFrost HD (PG) bod tuhnutia | 0 až -51 °C | 1 1 | ✚ | 
| 247 | DowFrost HD (PG) % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 246 | DowFrost HD (PG) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 264 | DowTherm 4000 (EG) bod tuhnutia | 0 až -48 °C | 1 1 | ✚ | 
| 268 | DowTherm 4000 (EG) teplota varu | 100 až 145 °C @ 101 kPa | 1 1 | ✚ | 
| 262 | DowTherm 4000 (EG) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 263 | DowTherm 4000 (EG) % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 266 | DowTherm 4000 (EG) Burst Point | 0 až -29 °C | 1 1 | ✚ | 
| 254 | DowTherm SR1 - (EG) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 255 | DowTherm SR1 - (EG) % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 260 | DowTherm SR1 - (EG) teplota varu | 100 až 197 °C @ 101 kPa | 1 1 | ✚ | 
| 256 | DowTherm SR1 - (EG) bod tuhnutia | 0 až -50 °C | 1 1 | ✚ | 
| 810 | Dusičnan amónny, liadok amónny, amóniumnitrát (NH4NO3) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 55 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 452 | Dusičnan sodný, Čilský liadok (NaNO3) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 40 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 454 | Dusičnan sodný, Čilský liadok (NaNO3) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.3199  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 453 | Dusičnan sodný, Čilský liadok (NaNO3) hustota | 0.998 až 1.3175 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 583 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 8 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 586 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.046  | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 585 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) hustota | 0.998 až 1.045 g/cm3 | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 584 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) | 0 až 80 g/l | 1 1 | ✚ | 
| 805 | Etanol (Pivo) % ABV (Distillation Only) | 0 až 30 % | 0.1 0.2 | ✚ | 
| 34 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh proof spirit - pri 20 °C | 0 až 153 ° proof | 1 0.5 | ✚ | 
| 36 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % objem/objem - pri 20 °C | 93 až 100 % | 0.1 0.25 | ✚ | 
| 31 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % objem/objem - pri 20 °C | 0 až 76 % | 0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 | ✚ | 
| 30 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh bod tuhnutia | 0 až -46 °C | 1 1 | ✚ | 
| 38 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh proof spirit | 186 až 200 °proof - pri 20 °C | 1 0.5 | ✚ | 
| 685 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh proof spirit | 186 až 200 °proof - pri 60 °F | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 686 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh hustota - pri 20 °C | 0.998 až 0.867 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 687 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh hustota - pri 20 °C | 0.789 až 0.818 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 33 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 0.869  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 32 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % hmotnosť/hmotnosť - pri 20 °C | 0 až 70 % | 0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 | ✚ | 
| 37 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % hmotnosť/hmotnosť - pri 20 °C | 90 až 100 % | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 35 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh špecifická hmotnosť (D20/20) | 0.820 až 0.790  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 12 | Etylénglykol, etándiol (MEG) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 15 | Etylénglykol, etándiol (MEG) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.1153  | 0.0001 0.0001 | ✚ | 
| 379 | Etylénglykol, etándiol (MEG) hustota | 0.9980 až 1.1130 g/cm3 | 0.0001 0.0002 | ✚ | 
| 14 | Etylénglykol, etándiol (MEG) bod tuhnutia | 0 až -59 °C | 1 1 | ✚ | 
| 381 | Etylénglykol, etándiol (MEG) teplota varu | 100 až 152 °C | 1 1 | ✚ | 
| 11 | Etylénglykol, etándiol (MEG) % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 465 | Etylénglykol, etándiol (MEG) - % Voda % vody (objem/objem) | 100 až 0 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 623 | Ford L247B Engine Coolant bod tuhnutia | 0 až -52 °C | 1 1 | ✚ | 
| 621 | Ford L247B Engine Coolant % objem/objem | 0 až 90 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 459 | Ford OAT Engine Coolant % objem/objem | 0 až 60 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 461 | Ford OAT Engine Coolant bod tuhnutia | 0 až -50 °C | 1 1 | ✚ | 
| 862 | Formaldehyd/metándiol % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 50 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 115 | Fosforečnan sodný, fosforečnan trisodný (Na3PO4) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 8 % | 0.1 0.05 | ✚ | 
| 116 | Fosforečnan sodný, fosforečnan trisodný (Na3PO4) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.099  | 0.001 0.0004 | ✚ | 
| 52 | Fruktóza % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 395 | G05 - Glysantin Engine Coolant bod tuhnutia | 0 až -50 °C | 1 1 | ✚ | 
| 392 | G05 - Glysantin Engine Coolant % objem/objem | 0 až 80 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 397 | G05 - Glysantin Engine Coolant hustota | 0.9980 až 1.1060 g/cm3 | 0.0001 0.0001 | ✚ | 
| 393 | G05 - Glysantin Engine Coolant % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 81 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 700 | GAS/SPEC CS-1 % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 1 3 | ✚ | 
| 699 | GAS/SPEC CS-1160 % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 1 3 | ✚ | 
| 695 | GAS/SPEC CS-2020 % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 90 % | 1 3 | ✚ | 
| 721 | GAS/SPEC SS (MDEA) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 90% % | 1 3 | ✚ | 
| 743 | Gas Spec CS-1110 % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 80 % | 1 3 | ✚ | 
| 53 | Glukóza, D-glukóza, dextróza, hroznový cukor, škrobový cukor % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 20 | Glycerol, glycerín špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.2633  | 0.0001 0.0002 | ✚ | 
| 17 | Glycerol, glycerín % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 16 | Glycerol, glycerín % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 19 | Glycerol, glycerín bod tuhnutia | 0 až -43 °C | 1 1 | ✚ | 
| 456 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 10 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 457 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) hustota | 0.998 až 1.086 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 458 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.088  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 759 | Hydroxid draselný, lúh draselný (KOH) hustota | 0.998 až 1.502 g/ml | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 758 | Hydroxid draselný, lúh draselný (KOH) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 50 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 760 | Hydroxid draselný, lúh draselný (KOH) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.505  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 154 | Hydroxid sodný, lúh sodný, kaustická sóda, E524 (NaOH) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.4325  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 153 | Hydroxid sodný, lúh sodný, kaustická sóda, E524 (NaOH) hustota | 0.998 až 1.430 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 152 | Hydroxid sodný, lúh sodný, kaustická sóda, E524 (NaOH) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 40 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 54 | Invertný cukor % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 435 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) Parts Per Thousands | 0 až 800 ppt | 1 25 Avg. | ✚ | 
| 43 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 0.8431  | 0.001 0.001 Avg. | ✚ | 
| 42 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 80 % | 0.1 0.25 Avg. | ✚ | 
| 41 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) % objem/objem | 0 až 83 % | 0.1 0.25 Avg. | ✚ | 
| 44 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) dynamická viskozita, väzkosť | 1.000 až 2.582 cP | 0.01 0.01 | ✚ | 
| 434 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) hustota | 0.982 až 0.833 g/cm3 | 0.001 0.001 Avg. | ✚ | 
| 40 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) bod tuhnutia | 0 až -40 °C | 1 1 | ✚ | 
| 307 | Javorový sirup - teplota nad 30 °C Brix | 0 až 85 °Bx | 1 0.5 | ✚ | 
| 306 | Javorový sirup - teplota pod 30 °C Brix | 0 až 85 °Bx | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 107 | Krv - morča a králik celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 0 až 12.3 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 106 | Krv - morča a králik sérové proteíny | 0 až 10 g/100 ml | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 105 | Krv - zvieratá celkový obsah sérových proteínov určený refraktometricky (TPr) | 1 až 14 g/dl | 0.1 0.1 | ✖ | 
| 111 | Krv - ľudia hustota | 0.9982 až 1.0403 g/cm3 | 0.0001 0.0002 | ✚ | 
| 108 | Krv - ľudia celkový obsah sérových proteínov určený refraktometricky (TPr) | 1 až 14 g/dl | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 109 | Krv - ľudia celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 0 až 15 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 110 | Krv - ľudia špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.0430  | 0.0001 0.0002 | ✚ | 
| 597 | Kukuričný sirup - 26 D.E. % Dry Substance | 0 až 81 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 471 | Kukuričný sirup - 28 D.E. % Dry Substance | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 479 | Kukuričný sirup - 36 D.E. % Dry Substance | 0 až 82 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 605 | Kukuričný sirup - 42 D.E. % Dry Substance | 0 až 82 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 503 | Kukuričný sirup - 43 D.E. % Dry Substance | 0 až 82 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 519 | Kukuričný sirup - 53 D.E. % Dry Substance | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 613 | Kukuričný sirup - 62 D.E. % Dry Substance | 0 až 84 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 527 | Kukuričný sirup - 63 D.E. % Dry Substance | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 543 | Kukuričný sirup - 66 D.E. % Dry Substance | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 551 | Kukuričný sirup - 95 D.E. % Dry Substance | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 567 | Kukuričný sirup - HIGH FRUCTOSE - 42% % Dry Substance | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 575 | Kukuričný sirup - HIGH FRUCTOSE - 55% % Dry Substance | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 495 | Kukuričný sirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 487 | Kukuričný sirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance | 0 až 85 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 155 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 40 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 156 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) hustota | 0.998 až 1.198 g/cm3 | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 631 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) hmotnostní obsah vody | 0 až 20 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 157 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.120  | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 113 | Kyselina citronová (C6H8O7) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 30 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 114 | Kyselina citronová (C6H8O7) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.135  | 0.001 0.00029 | ✚ | 
| 158 | Kyselina dusičná, lúčavka (HNO3) hustota | 1.000 až 1.2466 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 160 | Kyselina dusičná, lúčavka (HNO3) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.2466  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 159 | Kyselina dusičná, lúčavka (HNO3) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 40 % | 0.1 0.15 | ✚ | 
| 55 | Kyselina mliečna (C3H6O3) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 80 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 56 | Kyselina mliečna (C3H6O3) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.187  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 358 | Kyselina octová (C2H4O2) % objem/objem | 0 až 55 % | 0.1 0.25 | ✚ | 
| 360 | Kyselina octová (C2H4O2) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.0669  | 0.0001 0.00029 | ✚ | 
| 359 | Kyselina octová (C2H4O2) hustota | 0.9980 až 1.0650 g/ml | 0.0001 0.0002 | ✚ | 
| 362 | Kyselina octová (C2H4O2) bod tuhnutia | 0 až -18 °C | 1 1 | ✚ | 
| 627 | Kyselina octová (C2H4O2) molarita | 0 až 10.62 mol/l | 0.01 0.05 | ✚ | 
| 357 | Kyselina octová (C2H4O2) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 64 % | 0.1 0.25 | ✚ | 
| 118 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.5012  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 119b | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota - pri 20 °C | 0.998 až 1.496 g/ml | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 119 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota | 0.998 až 1.496 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 119c | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota - pri 30 °C | 0.996 až 1.485 g/ml | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 832 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) špecifická hmotnosť (D30/30) | 1.000 až 1.491  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 117 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 60 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 328 | Kyselina trihydrogenfosforečná (H3PO4) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 40 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 330 | Kyselina trihydrogenfosforečná (H3PO4) hustota | 0.998 až 1.254 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 331 | Kyselina trihydrogenfosforečná (H3PO4) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.256  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 594 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) hustota | 0.998 až 1.334 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 593 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 60 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 595 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.336  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 596 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) stupnica Baumé (20 °C) | 0 až 36.5 °Bé | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 200 | Mannitol špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.055  | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 201 | Mannitol | 0 až 158 g/l | 1 1 | ✚ | 
| 199 | Mannitol % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 15 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 26 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) špecifická hmotnosť (D20/20) | 0.849 až 0.793  | 0.001 0.001 - 0.005 | ✚ | 
| 23 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % objem/objem | 0 až 45 % | 0.1 0.5 - 0.8 | ✚ | 
| 27 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % objem/objem | 84 až 100 % | 0.1 0.5 - 0.2 | ✚ | 
| 25 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 0.935  | 0.001 0.001 - 0.005 | ✚ | 
| 24 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 40 % | 0.1 0.5 - 0.8 | ✚ | 
| 22 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) bod tuhnutia | 0 až -39 °C | 1 0.5 - 1.7 | ✚ | 
| 28 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % hmotnosť/hmotnosť | 80 až 100 % | 0.1 0.4 - 0.2 | ✚ | 
| 592 | Methyldiethanolamin (MDEA) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.2 | ✚ | 
| 178 | Morská voda Merná elektrická vodivosť - pri 20 °C | 0 až 100 mS/cm | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 673 | Morská voda Merná elektrická vodivosť - pri 25 °C | 0 až 110 mS/cm | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 59 | Morská voda salinita | 0 až 155 ppt | 1 1 | ✚ | 
| 674 | Morská voda hustota Sigma/t @ 25 °C | -3 až 59  | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 175 | Morská voda hustota Sigma/t @ 20 °C | -2 až 116  | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 174 | Morská voda hustota Sigma/t @ 15 °C | 0 až 119  | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 672 | Morská voda hustota 25 °C | 997 až 1059 kg/m3 | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 179 | Morská voda Merná elektrická vodivosť - pri 15 °C | 0 až 89.9 mS/cm | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 176 | Morská voda hustota | 0.9980 až 1.0360 g/cm3 | 0.0001 0.0005 | ✚ | 
| 670 | Morská voda špecifická hmotnosť (D25/25) | 1.0000 až 1.0626  | 0.0001 0.0005 | ✚ | 
| 177 | Morská voda hustota | 998 až 1036 kg/m3 | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 57 | Morská voda % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 15.5 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 58 | Morská voda špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.1180  | 0.0001 0.0005 | ✚ | 
| 180xp | Morská voda chlorinita | 0 až 85.5 ppt | 0.001 0.05 | ✚ | 
| 173 | Morská voda Practical Salinity Units (PSU) | 0 až 155 PSU | 1 1 | ✚ | 
| 180 | Morská voda chlorinita | 0 až 85.5 ppt | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 103 | Moč - králik špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.0840  | 0.0001 0.0005 | ✚ | 
| 104 | Moč - králik celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 0 až 19 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 97 | Moč - mačka celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 0 až 30 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 96 | Moč - mačka špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.1200  | 0.0001 0.0005 | ✖ | 
| 102 | Moč - morča a králik celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 0 až 21 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 101 | Moč - morča a králik špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.1030  | 0.0001 0.0005 | ✚ | 
| 98 | Moč - veľké zvieratá špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.0650  | 0.0001 0.0005 | ✖ | 
| 100 | Moč - veľké zvířata celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 0 až 11.5 g/l | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 99 | Moč - veľké zvířata celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 0 až 11 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 94 | Moč - ľudia celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 0 až 11 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 95 | Moč - ľudia celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 0 až 11.5 g/l | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 93 | Moč - ľudia špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.0450  | 0.0001 0.0005 | ✚ | 
| 628 | Močovina, urea (CH4N2O) molarita | 0 až 8.6 mol/l | 0.01 0.02 | ✚ | 
| 629 | Močovina, urea (CH4N2O) Refrakčný index, index lomu svetla (nD) | 1.3330 až 1.4140  | 0.0001 0.0001 | ✚ | 
| 186 | Močovina, urea (CH4N2O) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.1333  | 0.001 0.0002 | ✚ | 
| 190 | Močovina, urea (CH4N2O) Parts Per Thousands | 0 až 460 ppt | 1 1 | ✚ | 
| 630 | Močovina, urea (CH4N2O) hustota | 1000.0 až 1131.3 kg/m3 | 0.1 0.3 | ✚ | 
| 187 | Močovina, urea (CH4N2O) hustota | 1.000 až 1.1313 g/cm3 | 0.001 0.00029 | ✚ | 
| 189 | Močovina, urea (CH4N2O) bod tuhnutia | 0 až -17 °C | 1 0.1 | ✚ | 
| 185 | Močovina, urea, AdBlue, DEF (CH4N2O) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 51 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 344 | Octan draselný (CH3COOK) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.339  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 341 | Octan draselný (CH3COOK) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 60 % | 0.1 0.12 | ✚ | 
| 346 | Octan draselný (CH3COOK) bod tuhnutia | 0 až -59 °C | 1 1 | ✚ | 
| 343 | Octan draselný (CH3COOK) hustota | 0.998 až 1.337 g/ml | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 466 | Odpadové mlieko (nevhodné pre mliekarenské spracovanie a ošetrenie) celkový obsah sušiny (tuhé látky) | 5 až 15 % | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 633 | Peroxid vodíka (H2O2) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.2 | ✚ | 
| 801 | Pivo stupnica Plato | 0 až 30 °P | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 799 | Pivo stupnica Brix | 0 až 30 °Bx | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 806 | Pivo stupnica Balling | 0 až 30 °Bg | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 804 | Pivo (mladina) Brewer's Points (20 °C) | 0 až 127 Brewer's Points | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 800 | Pivo (mladina) rozpuštěné látky | 0 až 30  | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 802 | Pivo (mladina) špecifická hmotnosť (D20/20 °C) | 1.000 až 1.127  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 354 | Polyetylénglykol (PEG300) % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.5 | ✚ | 
| 664 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.0) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.15 | ✚ | 
| 651 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 3.11) | 0 až 100 Units  | 0.1 0.30 | ✚ | 
| 650 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.22) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.10 | ✚ | 
| 659 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.79) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.15 | ✚ | 
| 668 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.2) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 662 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.87) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.12 | ✚ | 
| 652 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.50) | 0 až 100 Units  | 0.1 0.25 | ✚ | 
| 669 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.4) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 715 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.36) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 717 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.3) | 0 až 50 Units refractometer-misco.s717_unit | 0.1 0.16 | ✚ | 
| 653 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.34) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.12 | ✚ | 
| 666 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.7) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.15 | ✚ | 
| 655 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.7) | 0 až 100 Units  | 0.1 0.25 | ✚ | 
| 657 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.16) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 667 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.1) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.15 | ✚ | 
| 716 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.9) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.13 | ✚ | 
| 661 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.77) | 0 až 100 Units  | 0.1 0.25 | ✚ | 
| 665 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.75) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.15 | ✚ | 
| 654 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.78) | 0 až 50 Units  | 0.1 0.17 | ✚ | 
| 663 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 0.9) | 0 až 20.7 Units  | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 6 | Propylénglykol (Dow) % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 9 | Propylénglykol (Dow) bod tuhnutia | 0 až -51 °C | 1 1 | ✚ | 
| 10 | Propylénglykol (Dow) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.0460  | 0.0001 0.0001 | ✚ | 
| 7 | Propylénglykol (Dow) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 907 | Propylénglykol (GEN) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 909 | Propylénglykol (GEN) bod tuhnutia | 0 až -51 °C | 1 1 | ✚ | 
| 445 | Propylénglykol - % voda % vody (objem/objem) | 100 až 0 % | 1 0.1 | ✚ | 
| 1 | Refrakčný index, index lomu svetla (nD) | 1.3330 až 1.5000  | 0.0001 0.0001 | ✖ | 
| 696 | SG-3500 % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 1 3 | ✚ | 
| 440 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) stupnica Plato | 0 až 30 °P | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 441 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) stupnica Baumé | 0 až 42.5 °Bé | 0.01 0.05 | ✚ | 
| 436 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.4147  | 0.0001 0.0004 | ✚ | 
| 437 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) hustota | 0.9980 až 1.4119 g/cm3 | 0.0001 0.0004 | ✚ | 
| 634 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) - obsah ASH % hmotnosť/hmotnosť | 0.0000 až 0.3400 % | 0.01 0.0001 | ✚ | 
| 204 | Sorbitol, D-glucitol (C6H14O6) | 0 až 158 g/l | 1 1 | ✚ | 
| 202 | Sorbitol, D-glucitol (C6H14O6) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 15 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 203 | Sorbitol, D-glucitol (C6H14O6) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.055  | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 332 | Splenda - Consumer % hmotnosť/hmotnosť | 1 až 45 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 308 | Stupnica 10440VP arbitrární jednotky | 0 až 30 AU | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 336 | Sukralóza - čista, E955 (C12H19Cl3O8) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 28 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 320 | Síran amónny ((NH4)2SO4) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 40 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 322 | Síran amónny ((NH4)2SO4) hustota | 0.998 až 1.228 g/ml | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 323 | Síran amónny ((NH4)2SO4) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.230  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 372 | Síran horečnatý, epsomská soľ, horká soľ (MgSO4) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.298  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 371 | Síran horečnatý, epsomská soľ, horká soľ (MgSO4) hustota | 0.998 až 1.296 g/ml | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 369 | Síran horečnatý, epsomská soľ, horká soľ (MgSO4) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 26 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 170 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) hustota | 1.000 až 1.206 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 172 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) | 0 až 0.218 g/ml | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 171 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 18 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 169 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.209  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 767 | Sójové mlieko, sójový nápoj tuhé látky | 0 až 20 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 768 | Sójové mlieko, sójový nápoj koncentrácia bielkovín | 0 až 9  | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 193 | Thiokyanát sodný (NaSCN) hustota | 0.9982 až 1.3653 g/cm3 | 0.001 0.00029 | ✚ | 
| 191 | Thiokyanát sodný (NaSCN) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 60 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 192 | Thiokyanát sodný (NaSCN) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.3677  | 0.001 0.0002 | ✚ | 
| 386 | Triethylenglykol (TEG) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 1.1255  | 0.0001 0.0002 | ✚ | 
| 385 | Triethylenglykol (TEG) bod tuhnutia | 0 až -35 °C | 1 0.25 | ✚ | 
| 692 | Triethylenglykol (TEG) hmotnostní obsah vody | 0 až 100 % | 0.1 0.12 | ✚ | 
| 590 | Triethylenglykol (TEG) teplota varu | 100 až 160 °C @ 760 mmHg | 1 2 | ✚ | 
| 383 | Triethylenglykol (TEG) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 0.1 0.12 | ✚ | 
| 382 | Triethylenglykol (TEG) % objem/objem | 0 až 100 % | 0.1 0.12 | ✚ | 
| 387 | Triethylenglykol (TEG) hustota | 0.9980 až 1.1235 g/cm3 | 0.0001 0.0002 | ✚ | 
| 725 | UCARSOL AP-802 % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 100 % | 1 3 | ✚ | 
| 388 | UCON Quenchant A - DOW % objem/objem | 0 až 35 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 390 | UCON Quenchant E - DOW % objem/objem | 0 až 75 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 391 | UCON Quenchant HT - DOW % objem/objem | 0 až 60 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 638 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.159  | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 635 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 18 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 636 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) | 0 až 180 g/kg | 1 1 | ✚ | 
| 637 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) hustota | 0.998 až 1.157 g/cm3 | 0.001 0.001 | ✚ | 
| 195 | Víno (metoda: Alkohol stanovený pomocou destilácie) špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.0000 až 0.9640  | 0.0001 0.00029 | ✚ | 
| 194 | Víno (metoda: Alkohol stanovený pomocou destilácie) Metoda OIV (% objem/objem) | 0 až 30 % | 0.1 0.25 | ✚ | 
| 128 | Víno - hrozno, hroznový mušt potenciálny výťažok alkoholu | 0 až 18 % | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 121 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Plato | 0 až 30 °P | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 125 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Oechsle | 0 až 129 °Oe | 1 0.5 | ✚ | 
| 126 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica KMW | 0 až 25.2 °KMW | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 124 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Baumé | 0 až 16 °Bé | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 120 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Balling | 0 až 30 °Bg | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 127 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Babo | 0 až 25.2 °Babo | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 122 | Víno - hrozno, hroznový mušt špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.000 až 1.130  | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 123 | Víno - hrozno, hroznový mušt hustota | 0.998 až 1.129 kg/l | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 130 | Víno - hrozno, hroznový mušt cukornatosť | 0 až 273 g/kg | 1 1 | ✚ | 
| 196 | Víno - hrozno, hroznový mušt hmotnostný zlomok | 0 až 85  | 0.1 0.1 | ✚ | 
| 129 | Víno - hrozno, hroznový mušt cukornatosť | 0 až 308 g/l | 1 1 | ✚ | 
| 326 | Včelí med špecifická hmotnosť (D20/20) | 1.3616 až 1.4457  | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 324 | Včelí med % rozpustných látok (rozpustnej sušiny) | 75 až 87 % | 0.1 0.06 | ✚ | 
| 327 | Včelí med hustota | 1.359 až 1.443 g/cm3 | 0.001 0.0005 | ✚ | 
| 325 | Včelí med obsah vody (AOAC) | 13 až 30 % | 0.1 0.06 | ✚ | 
| 701 | Zmes Diethanolamin/Methyldiethanolamin (MDEA/DEA) % hmotnosť/hmotnosť | 0 až 90 % | 1 3 | ✚ | 








