Konfigurátor špeciálneho digitálneho refraktometra MISCO
Váš digitálny refraktometer MISCO
Nápoveda ku konfigurátoru, ceny, doprava
Ak ste v našej ponuke nenašli vhodný refraktometer, ponúkame vám unikátnu možnosť zostavenia špeciálneho digitálneho refraktometra miske s 1 až 5 stupnicami podľa vášho výberu.
Cena refraktometra odstupňovaná podľa počtu stupníc (1 alebo 2 stupnice, 3 až 5 stupníc).
Platba za refraktometer – po realizácii objednávky vám zašleme zálohovú faktúru. Výroba prístroja bude zahájená po pripísaní fakturovanej čiastky na náš účet.
Doprava refraktometra je zadarmo a bude vykonaná prostredníctvom nášho zmluvného partnera DPD. Termín dodania je cca 2 týždne od zaplatenia.
Ak budete mať ku konfigurátoru či výslednému prístroju nejaké otázky, neváhajte nás kontaktovať.
Obory činnosti
Databáza stupníc pre digitálny refraktometer MISCO (344)
| ID | Názov stupnice | Rozsah stupnice | Rozlíšenie Presnosť |
|
|---|---|---|---|---|
| 312 | Amoniak (NH3) hustota |
0.998 až 0.892 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 313 | Amoniak (NH3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 0.894 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 310 | Amoniak (NH3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 315 | Amoniak (NH3) bod tuhnutia |
0 až -84 °C |
1 2 |
✚ |
| 311 | Amoniak (NH3) % objem/objem |
0 až 38 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 389 | Aqua Quench 260 - Houghton |
0 až 50 % |
0.1 0.5 |
✚ |
| 3 | Brix |
0 až 85 °Bx |
0.1 0.1 |
✖ |
| 4 | Brix |
0 až 56 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
| 362.1 | Bromid draselný (KBr) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 365 | Bromid draselný (KBr) hustota |
0.998 až 1.3788 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
| 368 | Bromid draselný (KBr) bod tuhnutia |
0 až -17 °C |
1 1 |
✚ |
| 366 | Bromid draselný (KBr) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.3813 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 61 | Brzdová kvapalina - DOT3 % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
| 166 | Brzdová kvapalina - DOT3 teplota varu |
118 až 252 °C |
1 5 |
✚ |
| 167 | Brzdová kvapalina - DOT3 - HT teplota varu |
107 až 292 °C |
1 5 |
✚ |
| 63 | Brzdová kvapalina - DOT3 - HT % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
| 66 | Brzdová kvapalina - DOT4 teplota varu |
143 až 278 °C |
1 5 |
✚ |
| 65 | Brzdová kvapalina - DOT4 % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
| 68 | Brzdová kvapalina - DOT4+ teplota varu |
158 až 293 °C |
1 6 |
✚ |
| 67 | Brzdová kvapalina - DOT4+ % vody |
0 až 6 % |
0.1 0.5 |
✚ |
| 442 | CPTherm % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.5 |
✚ |
| 444 | CPTherm bod kryštalizácie |
-64 až 0 °C |
1 1 |
✚ |
| 318 | Chlorid amónny, salmiak (NH4Cl) hustota |
0.9982 až 1.0674 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
| 316 | Chlorid amónny, salmiak (NH4Cl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 24 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 319 | Chlorid amónny, salmiak (NH4Cl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0693 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
| 183 | Chlorid draselný, drasloš, sylvín (KCl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.1643 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 182 | Chlorid draselný, drasloš, sylvín (KCl) hustota |
1.000 až 1.162 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 181 | Chlorid draselný, drasloš, sylvín (KCl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 24 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 90 | Chlorid horečnatý (MgCl2) Parts Per Thousands |
0 až 300 ppt |
0.1 1 |
✚ |
| 86 | Chlorid horečnatý (MgCl2) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 91 | Chlorid horečnatý (MgCl2) |
0 až 30 g /100 g |
0.1 0.1 |
✚ |
| 87 | Chlorid horečnatý (MgCl2) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.276 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 89 | Chlorid horečnatý (MgCl2) bod tuhnutia |
0 až -33 °C |
1 1 |
✚ |
| 447 | Chlorid lítny (LiCl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.181 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 446 | Chlorid lítny (LiCl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 448 | Chlorid lítny (LiCl) hustota |
0.998 až 1.179 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 168 | Chlorid sodný (NaCl) nasýtenie |
0 až 100 % |
1 0.5 |
✚ |
| 79 | Chlorid sodný (NaCl) |
0 až 26.4 g /100 g |
0.1 0.1 |
✚ |
| 78 | Chlorid sodný (NaCl) Parts Per Thousands |
0 až 264 ppt |
0.1 1 |
✚ |
| 163 | Chlorid sodný (NaCl) hustota |
0.998 až 1.202 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 702 | Chlorid sodný (NaCl) stupnica Baumé |
0 až 25 °Bé |
0.1 0.1 |
✚ |
| 75 | Chlorid sodný (NaCl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.208 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 74 | Chlorid sodný (NaCl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 26 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 77 | Chlorid sodný (NaCl) bod tuhnutia |
0 až -21 °C |
0.1 0.5 |
✚ |
| 80 | Chlorid vápenatý (CaCl2) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 84 | Chlorid vápenatý (CaCl2) Parts Per Thousands |
0 až 400 ppt |
0.1 1 |
✚ |
| 85 | Chlorid vápenatý (CaCl2) |
0 až 40 g /100 g |
0.1 0.1 |
✚ |
| 81 | Chlorid vápenatý (CaCl2) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.3957 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 83 | Chlorid vápenatý (CaCl2) bod tuhnutia |
0 až -54 °C |
1 1 |
✚ |
| 836 | Chlorid zinočnatý (ZnCl2) % hmotnosť/objem (hmotnostná koncentrácia) |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 660 | Cimcool - Cimtech 310 % objem/objem |
0 až 16 % |
0.1 0.25 |
✚ |
| 639 | Diethylenglykol (DEG) objemové percento vody |
100 až 0 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 591 | Diethylenglykol (DEG) hmotnostní obsah vody |
100 až 0 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 49 | Diethylenglykol (DEG) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1184 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
| 588 | Diethylenglykol (DEG) teplota varu |
100 až 180 °C @ 760 mmHg |
1 2 |
✚ |
| 45 | Diethylenglykol (DEG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 46 | Diethylenglykol (DEG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 48 | Diethylenglykol (DEG) bod tuhnutia |
0 až -45 °C |
1 1 |
✚ |
| 340 | Diglycolamine (Huntsman DGA®) % hmotnosť/objem (hmotnostná koncentrácia) |
0 až 100 % |
0.1 0.25 |
✚ |
| 409 | DowFrost (PG) špecifická hmotnosť (D25/25) |
1.000 až 1.054 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 239 | DowFrost (PG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 240 | DowFrost (PG) bod tuhnutia |
0 až -67 °C |
1 1 |
✚ |
| 238 | DowFrost (PG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 248 | DowFrost HD (PG) bod tuhnutia |
0 až -51 °C |
1 1 |
✚ |
| 247 | DowFrost HD (PG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 246 | DowFrost HD (PG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 264 | DowTherm 4000 (EG) bod tuhnutia |
0 až -48 °C |
1 1 |
✚ |
| 268 | DowTherm 4000 (EG) teplota varu |
100 až 145 °C @ 101 kPa |
1 1 |
✚ |
| 262 | DowTherm 4000 (EG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 263 | DowTherm 4000 (EG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 266 | DowTherm 4000 (EG) Burst Point |
0 až -29 °C |
1 1 |
✚ |
| 254 | DowTherm SR1 - (EG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 255 | DowTherm SR1 - (EG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 260 | DowTherm SR1 - (EG) teplota varu |
100 až 197 °C @ 101 kPa |
1 1 |
✚ |
| 256 | DowTherm SR1 - (EG) bod tuhnutia |
0 až -50 °C |
1 1 |
✚ |
| 810 | Dusičnan amónny, liadok amónny, amóniumnitrát (NH4NO3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 55 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 452 | Dusičnan sodný, Čilský liadok (NaNO3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 454 | Dusičnan sodný, Čilský liadok (NaNO3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.3199 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 453 | Dusičnan sodný, Čilský liadok (NaNO3) hustota |
0.998 až 1.3175 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 583 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 8 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 586 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.046 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 585 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) hustota |
0.998 až 1.045 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 584 | EDTA (kyselina ethylendiamintetraoctová) |
0 až 80 g/l |
1 1 |
✚ |
| 805 | Etanol (Pivo) % ABV (Distillation Only) |
0 až 30 % |
0.1 0.2 |
✚ |
| 34 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh proof spirit - pri 20 °C |
0 až 153 ° proof |
1 0.5 |
✚ |
| 36 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % objem/objem - pri 20 °C |
93 až 100 % |
0.1 0.25 |
✚ |
| 31 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % objem/objem - pri 20 °C |
0 až 76 % |
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 |
✖ |
| 30 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh bod tuhnutia |
0 až -46 °C |
1 1 |
✚ |
| 38 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh proof spirit |
186 až 200 °proof - pri 20 °C |
1 0.5 |
✚ |
| 685 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh proof spirit |
186 až 200 °proof - pri 60 °F |
0.1 0.5 |
✚ |
| 686 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh hustota - pri 20 °C |
0.998 až 0.867 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 687 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh hustota - pri 20 °C |
0.789 až 0.818 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 33 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 0.869 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 32 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % hmotnosť/hmotnosť - pri 20 °C |
0 až 70 % |
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0 |
✚ |
| 37 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh % hmotnosť/hmotnosť - pri 20 °C |
90 až 100 % |
0.1 0.5 |
✚ |
| 35 | Etanol, etylalkohol, alkohol, lieh špecifická hmotnosť (D20/20) |
0.820 až 0.790 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 12 | Etylénglykol, etándiol (MEG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 15 | Etylénglykol, etándiol (MEG) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1153 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
| 379 | Etylénglykol, etándiol (MEG) hustota |
0.9980 až 1.1130 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
| 14 | Etylénglykol, etándiol (MEG) bod tuhnutia |
0 až -59 °C |
1 1 |
✚ |
| 381 | Etylénglykol, etándiol (MEG) teplota varu |
100 až 152 °C |
1 1 |
✚ |
| 11 | Etylénglykol, etándiol (MEG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 465 | Etylénglykol, etándiol (MEG) - % Voda % vody (objem/objem) |
100 až 0 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 623 | Ford L247B Engine Coolant bod tuhnutia |
0 až -52 °C |
1 1 |
✚ |
| 621 | Ford L247B Engine Coolant % objem/objem |
0 až 90 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 459 | Ford OAT Engine Coolant % objem/objem |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 461 | Ford OAT Engine Coolant bod tuhnutia |
0 až -50 °C |
1 1 |
✚ |
| 862 | Formaldehyd/metándiol % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 50 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 115 | Fosforečnan sodný, fosforečnan trisodný (Na3PO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 8 % |
0.1 0.05 |
✚ |
| 116 | Fosforečnan sodný, fosforečnan trisodný (Na3PO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.099 |
0.001 0.0004 |
✚ |
| 52 | Fruktóza % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 395 | G05 - Glysantin Engine Coolant bod tuhnutia |
0 až -50 °C |
1 1 |
✚ |
| 392 | G05 - Glysantin Engine Coolant % objem/objem |
0 až 80 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 397 | G05 - Glysantin Engine Coolant hustota |
0.9980 až 1.1060 g/cm3 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
| 393 | G05 - Glysantin Engine Coolant % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 81 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 700 | GAS/SPEC CS-1 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
| 699 | GAS/SPEC CS-1160 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
| 695 | GAS/SPEC CS-2020 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 90 % |
1 3 |
✚ |
| 721 | GAS/SPEC SS (MDEA) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 90% % |
1 3 |
✚ |
| 743 | Gas Spec CS-1110 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 80 % |
1 3 |
✚ |
| 53 | Glukóza, D-glukóza, dextróza, hroznový cukor, škrobový cukor % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 20 | Glycerol, glycerín špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.2633 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
| 17 | Glycerol, glycerín % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 16 | Glycerol, glycerín % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 19 | Glycerol, glycerín bod tuhnutia |
0 až -43 °C |
1 1 |
✚ |
| 456 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 10 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 457 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) hustota |
0.998 až 1.086 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 458 | Hydrogenfosforečnan draselný (K2HPO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.088 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 759 | Hydroxid draselný, lúh draselný (KOH) hustota |
0.998 až 1.502 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
| 758 | Hydroxid draselný, lúh draselný (KOH) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 50 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 760 | Hydroxid draselný, lúh draselný (KOH) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.505 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 154 | Hydroxid sodný, lúh sodný, kaustická sóda, E524 (NaOH) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.4325 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 153 | Hydroxid sodný, lúh sodný, kaustická sóda, E524 (NaOH) hustota |
0.998 až 1.430 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 152 | Hydroxid sodný, lúh sodný, kaustická sóda, E524 (NaOH) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 54 | Invertný cukor % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 435 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) Parts Per Thousands |
0 až 800 ppt |
1 25 Avg. |
✚ |
| 43 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 0.8431 |
0.001 0.001 Avg. |
✚ |
| 42 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 80 % |
0.1 0.25 Avg. |
✚ |
| 41 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) % objem/objem |
0 až 83 % |
0.1 0.25 Avg. |
✚ |
| 44 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) dynamická viskozita, väzkosť |
1.000 až 2.582 cP |
0.01 0.01 |
✚ |
| 434 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) hustota |
0.982 až 0.833 g/cm3 |
0.001 0.001 Avg. |
✚ |
| 40 | Isopropyl alkohol, Isopropanol (C3H8O) bod tuhnutia |
0 až -40 °C |
1 1 |
✚ |
| 307 | Javorový sirup - teplota nad 30 °C Brix |
0 až 85 °Bx |
1 0.5 |
✚ |
| 306 | Javorový sirup - teplota pod 30 °C Brix |
0 až 85 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
| 107 | Krv - morča a králik celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 12.3 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 106 | Krv - morča a králik sérové proteíny |
0 až 10 g/100 ml |
0.1 0.1 |
✚ |
| 105 | Krv - zvieratá celkový obsah sérových proteínov určený refraktometricky (TPr) |
1 až 14 g/dl |
0.1 0.1 |
✚ |
| 111 | Krv - ľudia hustota |
0.9982 až 1.0403 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
| 108 | Krv - ľudia celkový obsah sérových proteínov určený refraktometricky (TPr) |
1 až 14 g/dl |
0.1 0.1 |
✚ |
| 109 | Krv - ľudia celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 15 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 110 | Krv - ľudia špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0430 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
| 597 | Kukuričný sirup - 26 D.E. % Dry Substance |
0 až 81 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 471 | Kukuričný sirup - 28 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 479 | Kukuričný sirup - 36 D.E. % Dry Substance |
0 až 82 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 605 | Kukuričný sirup - 42 D.E. % Dry Substance |
0 až 82 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 503 | Kukuričný sirup - 43 D.E. % Dry Substance |
0 až 82 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 519 | Kukuričný sirup - 53 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 613 | Kukuričný sirup - 62 D.E. % Dry Substance |
0 až 84 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 527 | Kukuričný sirup - 63 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 543 | Kukuričný sirup - 66 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 551 | Kukuričný sirup - 95 D.E. % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 567 | Kukuričný sirup - HIGH FRUCTOSE - 42% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 575 | Kukuričný sirup - HIGH FRUCTOSE - 55% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 495 | Kukuričný sirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 487 | Kukuričný sirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance |
0 až 85 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 155 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 156 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) hustota |
0.998 až 1.198 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 631 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) hmotnostní obsah vody |
0 až 20 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 157 | Kyselina chlorovodíková, kyselina soľná (HCl) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.120 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 113 | Kyselina citronová (C6H8O7) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 114 | Kyselina citronová (C6H8O7) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.135 |
0.001 0.00029 |
✚ |
| 158 | Kyselina dusičná, lúčavka (HNO3) hustota |
1.000 až 1.2466 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 160 | Kyselina dusičná, lúčavka (HNO3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.2466 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 159 | Kyselina dusičná, lúčavka (HNO3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.15 |
✚ |
| 55 | Kyselina mliečna (C3H6O3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 80 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 56 | Kyselina mliečna (C3H6O3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.187 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 358 | Kyselina octová (C2H4O2) % objem/objem |
0 až 55 % |
0.1 0.25 |
✚ |
| 360 | Kyselina octová (C2H4O2) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0669 |
0.0001 0.00029 |
✚ |
| 359 | Kyselina octová (C2H4O2) hustota |
0.9980 až 1.0650 g/ml |
0.0001 0.0002 |
✚ |
| 362 | Kyselina octová (C2H4O2) bod tuhnutia |
0 až -18 °C |
1 1 |
✚ |
| 627 | Kyselina octová (C2H4O2) molarita |
0 až 10.62 mol/l |
0.01 0.05 |
✚ |
| 357 | Kyselina octová (C2H4O2) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 64 % |
0.1 0.25 |
✚ |
| 118 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.5012 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 119b | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota - pri 20 °C |
0.998 až 1.496 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
| 119 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota |
0.998 až 1.496 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 119c | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) hustota - pri 30 °C |
0.996 až 1.485 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
| 832 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) špecifická hmotnosť (D30/30) |
1.000 až 1.491 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 117 | Kyselina sírová, vitriol (H2SO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 328 | Kyselina trihydrogenfosforečná (H3PO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 330 | Kyselina trihydrogenfosforečná (H3PO4) hustota |
0.998 až 1.254 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 331 | Kyselina trihydrogenfosforečná (H3PO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.256 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 594 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) hustota |
0.998 až 1.334 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 593 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 595 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.336 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 596 | Kyselina vínna, E334 (C4H6O6) stupnica Baumé (20 °C) |
0 až 36.5 °Bé |
0.1 0.1 |
✚ |
| 200 | Mannitol špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.055 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 201 | Mannitol |
0 až 158 g/l |
1 1 |
✚ |
| 199 | Mannitol % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 15 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 26 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) špecifická hmotnosť (D20/20) |
0.849 až 0.793 |
0.001 0.001 - 0.005 |
✚ |
| 23 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % objem/objem |
0 až 45 % |
0.1 0.5 - 0.8 |
✚ |
| 27 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % objem/objem |
84 až 100 % |
0.1 0.5 - 0.2 |
✚ |
| 25 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 0.935 |
0.001 0.001 - 0.005 |
✚ |
| 24 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.5 - 0.8 |
✚ |
| 22 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) bod tuhnutia |
0 až -39 °C |
1 0.5 - 1.7 |
✚ |
| 28 | Methanol, metylalkohol, karbinol, drevný lieh (CH3OH) % hmotnosť/hmotnosť |
80 až 100 % |
0.1 0.4 - 0.2 |
✚ |
| 592 | Methyldiethanolamin (MDEA) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.2 |
✚ |
| 178 | Morská voda Merná elektrická vodivosť - pri 20 °C |
0 až 100 mS/cm |
0.1 0.5 |
✚ |
| 673 | Morská voda Merná elektrická vodivosť - pri 25 °C |
0 až 110 mS/cm |
0.1 0.5 |
✚ |
| 59 | Morská voda salinita |
0 až 155 ppt |
1 1 |
✚ |
| 674 | Morská voda hustota Sigma/t @ 25 °C |
-3 až 59 |
0.1 0.5 |
✚ |
| 175 | Morská voda hustota Sigma/t @ 20 °C |
-2 až 116 |
0.1 0.5 |
✚ |
| 174 | Morská voda hustota Sigma/t @ 15 °C |
0 až 119 |
0.1 0.5 |
✚ |
| 672 | Morská voda hustota 25 °C |
997 až 1059 kg/m3 |
0.1 0.5 |
✚ |
| 179 | Morská voda Merná elektrická vodivosť - pri 15 °C |
0 až 89.9 mS/cm |
0.1 0.5 |
✚ |
| 176 | Morská voda hustota |
0.9980 až 1.0360 g/cm3 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
| 670 | Morská voda špecifická hmotnosť (D25/25) |
1.0000 až 1.0626 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
| 177 | Morská voda hustota |
998 až 1036 kg/m3 |
0.1 0.5 |
✚ |
| 57 | Morská voda % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 15.5 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 58 | Morská voda špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1180 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
| 180xp | Morská voda chlorinita |
0 až 85.5 ppt |
0.001 0.05 |
✚ |
| 173 | Morská voda Practical Salinity Units (PSU) |
0 až 155 PSU |
1 1 |
✚ |
| 180 | Morská voda chlorinita |
0 až 85.5 ppt |
0.1 0.5 |
✚ |
| 103 | Moč - králik špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0840 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
| 104 | Moč - králik celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 19 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 97 | Moč - mačka celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 30 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 96 | Moč - mačka špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1200 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
| 102 | Moč - morča a králik celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 21 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 101 | Moč - morča a králik špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1030 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
| 98 | Moč - veľké zvieratá špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0650 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
| 100 | Moč - veľké zvířata celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 11.5 g/l |
0.1 0.1 |
✚ |
| 99 | Moč - veľké zvířata celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 11 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 94 | Moč - ľudia celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 11 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 95 | Moč - ľudia celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
0 až 11.5 g/l |
0.1 0.1 |
✚ |
| 93 | Moč - ľudia špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0450 |
0.0001 0.0005 |
✚ |
| 628 | Močovina, urea (CH4N2O) molarita |
0 až 8.6 mol/l |
0.01 0.02 |
✚ |
| 629 | Močovina, urea (CH4N2O) Refrakčný index, index lomu svetla (nD) |
1.3330 až 1.4140 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
| 186 | Močovina, urea (CH4N2O) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.1333 |
0.001 0.0002 |
✚ |
| 190 | Močovina, urea (CH4N2O) Parts Per Thousands |
0 až 460 ppt |
1 1 |
✚ |
| 630 | Močovina, urea (CH4N2O) hustota |
1000.0 až 1131.3 kg/m3 |
0.1 0.3 |
✚ |
| 187 | Močovina, urea (CH4N2O) hustota |
1.000 až 1.1313 g/cm3 |
0.001 0.00029 |
✚ |
| 189 | Močovina, urea (CH4N2O) bod tuhnutia |
0 až -17 °C |
1 0.1 |
✚ |
| 185 | Močovina, urea, AdBlue, DEF (CH4N2O) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 51 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 344 | Octan draselný (CH3COOK) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.339 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 341 | Octan draselný (CH3COOK) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 60 % |
0.1 0.12 |
✚ |
| 346 | Octan draselný (CH3COOK) bod tuhnutia |
0 až -59 °C |
1 1 |
✚ |
| 343 | Octan draselný (CH3COOK) hustota |
0.998 až 1.337 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
| 466 | Odpadové mlieko (nevhodné pre mliekarenské spracovanie a ošetrenie) celkový obsah sušiny (tuhé látky) |
5 až 15 % |
0.1 0.5 |
✚ |
| 633 | Peroxid vodíka (H2O2) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.2 |
✚ |
| 801 | Pivo stupnica Plato |
0 až 30 °P |
0.1 0.1 |
✚ |
| 799 | Pivo stupnica Brix |
0 až 30 °Bx |
0.1 0.1 |
✚ |
| 806 | Pivo stupnica Balling |
0 až 30 °Bg |
0.1 0.1 |
✚ |
| 804 | Pivo (mladina) Brewer's Points (20 °C) |
0 až 127 Brewer's Points |
0.1 0.5 |
✚ |
| 800 | Pivo (mladina) rozpuštěné látky |
0 až 30 |
0.1 0.1 |
✚ |
| 802 | Pivo (mladina) špecifická hmotnosť (D20/20 °C) |
1.000 až 1.127 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 354 | Polyetylénglykol (PEG300) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.5 |
✚ |
| 664 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.0) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
| 651 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 3.11) |
0 až 100 Units |
0.1 0.30 |
✚ |
| 650 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.22) |
0 až 50 Units |
0.1 0.10 |
✚ |
| 659 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.79) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
| 668 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.2) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
| 662 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.87) |
0 až 50 Units |
0.1 0.12 |
✚ |
| 652 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.50) |
0 až 100 Units |
0.1 0.25 |
✚ |
| 669 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.4) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
| 715 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.36) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
| 717 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.3) |
0 až 50 Units refractometer-misco.s717_unit |
0.1 0.16 |
✚ |
| 653 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.34) |
0 až 50 Units |
0.1 0.12 |
✚ |
| 666 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.7) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
| 655 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.7) |
0 až 100 Units |
0.1 0.25 |
✚ |
| 657 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.16) |
0 až 50 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
| 667 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.1) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
| 716 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.9) |
0 až 50 Units |
0.1 0.13 |
✚ |
| 661 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 2.77) |
0 až 100 Units |
0.1 0.25 |
✚ |
| 665 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.75) |
0 až 50 Units |
0.1 0.15 |
✚ |
| 654 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 1.78) |
0 až 50 Units |
0.1 0.17 |
✚ |
| 663 | Procesná (obrábacia, rezná) kvapalina Faktor (Brix x 0.9) |
0 až 20.7 Units |
0.1 0.1 |
✚ |
| 6 | Propylénglykol (Dow) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 9 | Propylénglykol (Dow) bod tuhnutia |
0 až -51 °C |
1 1 |
✚ |
| 10 | Propylénglykol (Dow) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.0460 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
| 7 | Propylénglykol (Dow) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 907 | Propylénglykol (GEN) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 909 | Propylénglykol (GEN) bod tuhnutia |
0 až -51 °C |
1 1 |
✚ |
| 445 | Propylénglykol - % voda % vody (objem/objem) |
100 až 0 % |
1 0.1 |
✚ |
| 1 | Refrakčný index, index lomu svetla (nD) |
1.3330 až 1.5000 |
0.0001 0.0001 |
✚ |
| 696 | SG-3500 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
| 440 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) stupnica Plato |
0 až 30 °P |
0.1 0.1 |
✚ |
| 441 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) stupnica Baumé |
0 až 42.5 °Bé |
0.01 0.05 |
✚ |
| 436 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.4147 |
0.0001 0.0004 |
✚ |
| 437 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) hustota |
0.9980 až 1.4119 g/cm3 |
0.0001 0.0004 |
✚ |
| 634 | Sacharóza, stolový cukor (C12H22O11) - obsah ASH % hmotnosť/hmotnosť |
0.0000 až 0.3400 % |
0.01 0.0001 |
✚ |
| 204 | Sorbitol, D-glucitol (C6H14O6) |
0 až 158 g/l |
1 1 |
✚ |
| 202 | Sorbitol, D-glucitol (C6H14O6) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 15 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 203 | Sorbitol, D-glucitol (C6H14O6) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.055 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 332 | Splenda - Consumer % hmotnosť/hmotnosť |
1 až 45 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 308 | Stupnica 10440VP arbitrární jednotky |
0 až 30 AU |
0.1 0.1 |
✚ |
| 336 | Sukralóza - čista, E955 (C12H19Cl3O8) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 28 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 320 | Síran amónny ((NH4)2SO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 40 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 322 | Síran amónny ((NH4)2SO4) hustota |
0.998 až 1.228 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
| 323 | Síran amónny ((NH4)2SO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.230 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 372 | Síran horečnatý, epsomská soľ, horká soľ (MgSO4) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.298 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 371 | Síran horečnatý, epsomská soľ, horká soľ (MgSO4) hustota |
0.998 až 1.296 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
| 369 | Síran horečnatý, epsomská soľ, horká soľ (MgSO4) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 26 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 170 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) hustota |
1.000 až 1.206 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 172 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) |
0 až 0.218 g/ml |
0.001 0.001 |
✚ |
| 171 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 18 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 169 | Síran meďnatý (modrá skalica, modrý vitriol) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.209 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 767 | Sójové mlieko, sójový nápoj tuhé látky |
0 až 20 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 768 | Sójové mlieko, sójový nápoj koncentrácia bielkovín |
0 až 9 |
0.1 0.1 |
✚ |
| 193 | Thiokyanát sodný (NaSCN) hustota |
0.9982 až 1.3653 g/cm3 |
0.001 0.00029 |
✚ |
| 191 | Thiokyanát sodný (NaSCN) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 192 | Thiokyanát sodný (NaSCN) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.3677 |
0.001 0.0002 |
✚ |
| 386 | Triethylenglykol (TEG) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 1.1255 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
| 385 | Triethylenglykol (TEG) bod tuhnutia |
0 až -35 °C |
1 0.25 |
✚ |
| 692 | Triethylenglykol (TEG) hmotnostní obsah vody |
0 až 100 % |
0.1 0.12 |
✚ |
| 590 | Triethylenglykol (TEG) teplota varu |
100 až 160 °C @ 760 mmHg |
1 2 |
✚ |
| 383 | Triethylenglykol (TEG) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
0.1 0.12 |
✚ |
| 382 | Triethylenglykol (TEG) % objem/objem |
0 až 100 % |
0.1 0.12 |
✚ |
| 387 | Triethylenglykol (TEG) hustota |
0.9980 až 1.1235 g/cm3 |
0.0001 0.0002 |
✚ |
| 725 | UCARSOL AP-802 % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 100 % |
1 3 |
✚ |
| 388 | UCON Quenchant A - DOW % objem/objem |
0 až 35 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 390 | UCON Quenchant E - DOW % objem/objem |
0 až 75 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 391 | UCON Quenchant HT - DOW % objem/objem |
0 až 60 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 638 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.159 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 635 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 18 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 636 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) |
0 až 180 g/kg |
1 1 |
✚ |
| 637 | Uhličitan sodný, sóda (Na2CO3) hustota |
0.998 až 1.157 g/cm3 |
0.001 0.001 |
✚ |
| 195 | Víno (metoda: Alkohol stanovený pomocou destilácie) špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.0000 až 0.9640 |
0.0001 0.00029 |
✚ |
| 194 | Víno (metoda: Alkohol stanovený pomocou destilácie) Metoda OIV (% objem/objem) |
0 až 30 % |
0.1 0.25 |
✚ |
| 128 | Víno - hrozno, hroznový mušt potenciálny výťažok alkoholu |
0 až 18 % |
0.1 0.1 |
✚ |
| 121 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Plato |
0 až 30 °P |
0.1 0.1 |
✚ |
| 125 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Oechsle |
0 až 129 °Oe |
1 0.5 |
✚ |
| 126 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica KMW |
0 až 25.2 °KMW |
0.1 0.1 |
✚ |
| 124 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Baumé |
0 až 16 °Bé |
0.1 0.1 |
✚ |
| 120 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Balling |
0 až 30 °Bg |
0.1 0.1 |
✚ |
| 127 | Víno - hrozno, hroznový mušt stupnica Babo |
0 až 25.2 °Babo |
0.1 0.1 |
✚ |
| 122 | Víno - hrozno, hroznový mušt špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.000 až 1.130 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 123 | Víno - hrozno, hroznový mušt hustota |
0.998 až 1.129 kg/l |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 130 | Víno - hrozno, hroznový mušt cukornatosť |
0 až 273 g/kg |
1 1 |
✚ |
| 196 | Víno - hrozno, hroznový mušt hmotnostný zlomok |
0 až 85 |
0.1 0.1 |
✚ |
| 129 | Víno - hrozno, hroznový mušt cukornatosť |
0 až 308 g/l |
1 1 |
✚ |
| 326 | Včelí med špecifická hmotnosť (D20/20) |
1.3616 až 1.4457 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 324 | Včelí med % rozpustných látok (rozpustnej sušiny) |
75 až 87 % |
0.1 0.06 |
✚ |
| 327 | Včelí med hustota |
1.359 až 1.443 g/cm3 |
0.001 0.0005 |
✚ |
| 325 | Včelí med obsah vody (AOAC) |
13 až 30 % |
0.1 0.06 |
✚ |
| 701 | Zmes Diethanolamin/Methyldiethanolamin (MDEA/DEA) % hmotnosť/hmotnosť |
0 až 90 % |
1 3 |
✚ |








